Møt våre 3 dyktige kursholdere

Annika Hedström

Kursholder

Annika Hedström er 2017 JCI Europamester i tale, og ble i 2013 verdensmester i debatt. Hun holder en rekke kurs innen tale- og presentasjonsteknikk, i tillegg til kurs innen kommunikasjon. Hun er overbevisst om at øvelse er det som har størst effekt, både for å skape selvtillit på scenen og for å få anledning til å jobbe gjennom material med tilbakemeldinger underveis.

Annika jobber til daglig som administrasjonssjef i Preferred Global Health (PGH).

Per Kristian Haakonsen

Kursholder

Per Kristian Haakonsen har gjennom 10 år holdt en rekke kurs og konferanser, både i jobbsammenheng og gjennom ledertrenings-organisasjonen JCI. Han har holdt egne kurs i tale- og presentasjonsteknikk i tillegg til å ha deltatt i flere tale- og debattkonkurranser. Han har stått på scenen i syv ulike land på to kontinenter og ble kåret til Europamester i debatt i Riga, Latvia i 2018.

Per Kristian er utviklingssjef i ACAMS Airport Tower Solutions, har over 12 års erfaring fra IT-bransjen og bakgrunn som utvikler.

Vishal Kaura

Kursholder

Vishal Kaura har lidenskap for kommunikasjon og presentasjonsteknikk, og holder foredrag og kurs for næringslivet innen disse temaene. Vishal ønsker å bygge autentiske og bevisste foredragsholdere som kan skape reell påvirkning ved å ta i bruk kraftfulle verktøy.

Vishal er siviløkonom og jobber til daglig som strategisk rådgiver i Crayon AS, et globalt IT selskap med kontorer i 23 land. Vishal har også 12 års erfaring som Senior Investeringsrådgiver i finansbransjen.