Kraftfulle presentasjoner

Bli trygg på scenen.

I løpet av dette kurset vil deltakerne lære konkrete verktøy og metoder for å bli en bedre formidler. Kurset er svært praktisk rettet og deltakerne vil få muligheten til å holde egne presentasjoner og få personlige tilbakemeldinger. Vi har erfart at praktisk trening i trygge omgivelser er den aller beste metoden for å forbedre deltakernes ferdigheter foran et publikum.

Kurset inneholder

  • Hvordan bli trygg og komfortabel på scenen
  • Kroppsspråk, tonefall og bruk av blikkontakt
  • Fange og holde publikums oppmerksomhet
  • Tydelig formidling av budskapet
  • Bruk av PowerPoint.
  • Publikumsanalyse.

Når kurset er ferdig vil deltakerne sitte igjen med konkrete verktøy de umiddelbart kan ta i bruk. På våre kurs ser vi at deltakerne opplever personlig vekst gjennom praktisk trening på presentasjoner.

Kurset passer for deg som vil øve på alle typer presentasjoner, for eksempel taler, presentasjoner på jobb, salg, pitching, kursvirksomhet eller bare det å snakke i en gruppe mennesker.

Kurset kan tilpasses ulike typer publikum og kan vare fra 1 time til 1 dag. Kurset kan tilpasses deltakere som ønsker trening på konkrete presentasjoner de skal holde i fremtiden.

Kursholderne Annika Hedström, Vishal Kaura og Per Kristian Haakonsen har sammen over 20 års erfaring som foredragsholdere i inn- og utland.

 

Etter gjennomført kurs ønsker mange oppfølging gjennom individuell coaching.

 

Har du spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss! Kontaktinformasjon finner du helt nederst.